Дома > Вести > Вести од индустријата

Материјал за мувла за истиснување на компјутер

2023-07-03

Различни алатки и производи што се користат во животот и работата веројатно ќе се произведуваат со користењеЕкструзија на компјутеркалапи, а кога се користат овие материјали за производство, тие генерално треба да се произведуваат преку калапи, така што за такви калапи, Каков вид на челик за мувла е посоодветен за материјали за мувла за истиснување на компјутер? Ако вашата фабрика треба да произведува различни производи за истиснување на компјутер, тогаш мора внимателно да ја прочитате оваа статија. Можеби ќе ви даде многу вредни предлози и ќе ви даде многу важно знаење, ајде да ја разгледаме деталната содржина заедно!

За многу луѓе кои штотуку влегле во оваа индустрија, можеби ќе треба да користат различни калапи за производство на сродни производи од материјали за компјутер, но тие не знаат кој челик за калапи е посоодветен за калап за истиснување на компјутер. Всушност, за такви материјали, ако треба да го користат и сакате да произведувате сродни производи, најдобро е да изберете nak80 die челик во овој момент. Се разбира, можете да размислите и за челик S136. Овие два матрични челици можат подобро да го задоволат производството на материјали за компјутери, и токму поради тоа. Поради оваа причина, за многу производители на калапи, тие ќе купат голем број челици за калапи од овие две спецификации, бидејќи само на овој начин повеќето да се исполни побарувачката на пазарот, па кога треба да пронајдете производител кој ќе произведува калапи за вас, можете да го искористите ова знаење за да процените дали шемата за дизајн или калапот што тие го даваат се со висок квалитет.

 

JE е фабрика специјализирана за производство на производи за истиснување на компјутери, за повеќе информации, ве молиме погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept