Дома > Вести > Вести од компанијата

Ново LED куќиште со три отпорно светло

2023-06-28

JE е кинески производител специјализиран за истражување и развој и производство наLED куќишта со три отпорни светла. Куќиштата за LED три отпорни светла произведени од нашата компанија може да се користат на внатрешни и надворешни паркинзи, отворени плоштади, фрижидери, осветлување за градинарско одгледување, осветлување за раст на растенијата и светла за убивање на муви итн.

Следниот производ е ново развиено LED три-доказно куќиште од нашата компанија според барањата за висок квалитет на клиентите. Има две структури, едната е половина алуминиум + половина пластика, а другата е целата пластична цевка + вградени алуминиумски профили. Ова LED три-доказно куќиште за светло има многу предности, главно вклучувајќи: совршена обработка на детали, добра функција за дисипација на топлина и совршена водоотпорна функција. Многу е погоден за некои висококвалитетни проекти за осветлување. Ако имате какви било потреби, ве молиме слободно контактирајте не.

 

 

JE е фабрика специјализирана за производство на компјутер LED куќиште со три доказ, за ​​повеќе информации, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/tri-proof-led-fixture

Е-пошта за контакт:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept