Дома > Вести > Вести од компанијата

Куќиштата за LED светли за растење редовно се испраќаат во ОК

2023-06-29

ОваЛесно куќиште со LED растење, редовно се доставува во ОК секој месец,  ја прифаќа структурата на целосно пластична цевка + вметнат алуминиум. Оваа структура е опремена со водоотпорно капаче, кое може да го постигне водоотпорното ниво на IP65, што исто така може да ги исполни водоотпорните барања на ботаничката градина кога има доволно вода. Ова е стандардно куќиште со LED светло за растење T8, кое може да биде опремено со конвенционална ширина на ПХБ од 10 mm, 12 mm или 19 mm. Дизајнот е едноставен, но многу практичен. Во прилог на конвенционалното куќиште на светилката T8, нашата компанија има и куќишта за светилки за растење T10 и T12 LED. Доколку се случи да имате потреби, слободно контактирајте со нас, и ние дефинитивно ќе ви го дадеме најдоброто соодветно решение.

 

JE е фабрика специјализирана за производство на куќишта за LED светла за растење, за повеќе информации за куќиштето на LED светла за растење, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/plant-grow-light-tube-housing.html

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept