Дома > Вести > Вести од компанијата

Водоотпорна структура на LED куќиштето со три отпорно светло

2023-06-21

Долгорочната стабилност на водоотпорната структура наLED три-доказ куќиште за светлое тесно поврзана со неговиот дизајн, перформансите на избраниот материјал за домување, прецизноста на обработката, технологијата на склопување итн. Сè е релевантно. Ако слабата алка се деформира и протече вода, тоа ќе предизвика неповратно оштетување на ЛЕД-то и електронските уреди, а оваа ситуација е тешко да се предвиди при процесот на проверка на фабриката, а тоа е ненадејно. Затоа, за да се подобри доверливоста на структурното водоотпорно куќиште на LED три-доказ, неопходно е да се продолжи со подобрување на водоотпорната технологија.

Сега JE главно се фокусира на зајакнување на структурната хидроизолација на LED три-пропустливо куќиште од следниве аспекти:

1. Дизајн силиконски водоотпорен прстен

2. Користете водоотпорен приклучок и водоотпорна навртка

3. Прифатете ја структурата на надворешен целосно пластичен + внатрешен алуминиумски профил

 

JE е фабрика специјализирана за производство на компјутер LED куќиште со три доказ, за ​​повеќе информации, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/tri-proof-led-fixture

Е-пошта за контакт:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept