Дома > Вести > Вести од индустријата

Стаклена LED светилка за растење

2023-06-20

Во моментов, постојат главно два вида наLED расте светлина куќиште: PC LED куќишта за светли за растење и стаклено LED куќиште за осветлување. Сега разговараме за предностите и недостатоците на стаклено LED куќиште за растење.

Предности на стаклено LED светлинско куќиште за растење:

Пропустливоста на светлината на ламинираното стакло на производот е многу добра, исто како и ламинираното стакло што обично го гледаме, нема да биде блокирано од светлина при ноќно возење и може целосно да се помине. Мора да се признае дека светилките ќе се загреат по долго време користење. Температурата на некои светилки е многу висока. Производите направени од ламинирано стакло веројатно нема да предизвикаат никаква штета при високи температури. Тие можат да се користат повторно и нема да предизвикаат никаква иритација. Се ослободува вкусот на сексот.

Недостаток на стаклено LED светлинско куќиште за растење:

Стаклените производи се многу, многу лесно се кршат, па без разлика дали се произведуваат, транспортираат или се користат, стапката на кршење е превисока.

 

JE е фабрика специјализирана за производство на компјутер LED светлинско куќиште, за повеќе информации, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Контактирајте преку е-пошта:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept