Дома > Вести > Вести од индустријата

Најдобрата ширина на LED алуминиумскиот профил

2022-08-23


Ширината на LED алуминиумскиот профил што треба да се избере, прво, зависи од тоа каков вид на светлосна лента ќе купите, овие светлосни ленти, како што се 3528, 5050, 5730, 3014 светлосни ленти, ширината е генерално 8мм, 10мм, 12мм и 16мм . Тогаш LED алуминиумските профили треба само да ја изберат соодветната ширина.


 


 

 

Второ, тоа зависи од дизајнерскиот план на конкретниот линеарен проект. Бидејќи светлосната лента може директно да се залепи на алуминиумскиот профил, внатрешната ширина на алуминиумскиот профил треба само да биде поширока од светлосната лента. Ако некои проекти треба да користат поширок алуминиум за профили, како што е ширината од 18 mm или повеќе, тогаш не треба да ја гледате ширината на светлосната лента во овој момент.

 

JE произведува и развива LEDалуминиумски профилод 2017. Досега има 5 години производствено искуство. Во исто време, поддржува и прилагодување на профили на компјутер во различни индустрии. Добредојдовте нови и стари клиенти да ги приспособат со цртежи и примероци, производители, со разумна цена.

 

Fили повеќеLED алуминиумски профил, ве молиме погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/led-aluminium-profiles

 

Можете исто така да контактирате:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept