Дома > Вести > Вести од индустријата

Како да ги разликувате добрите и лошите LED пластични профили?

2022-03-10

Поради подобрувањето на животниот стандард, стремежот на луѓето кон нештата, без разлика дали се духовни или материјални, ќе биде релативно висока, особено квалитетот на производите, истото важи и за абажурите за компјутери, квалитетот на додатоците за LED светилки ќе го одреди квалитетот на готовиот LED светилки, па производ Квалитетот треба да се граба од секој гаџет.
Абажур за компјутер е производ направен од суровини за компјутер, кој специјално се користи за школки од флуоресцентни светилки и некои проекти. На пример, во алатите за осветлување на автобусите има и абажури за компјутер. За пријателите кои купуваатАбажур за компјутер, како да се разликуваат доброто и лошото наАбажур за компјутер? Ова е прашање што вреди да се дискутира. Денес ќе ви претставам:

Пред сè, добар компјутерски абажур треба да започне од суровините. Во моментов, UL сертификацијата генерално се користи. Второ, има многу модели во материјалот за компјутер. Ова исто така вреди да се обрне внимание. Различни модели имаат различен квалитет и цена. Далеку.
Вториот е проблемот со пропустливоста на светлината. Некои клиенти имаат многу високи барања за пропустливост на светлина, а некои производители на абажур за компјутери не можат да го направат тоа. Друг е проблемот со изгледот, кои се генерално светли точки и темни области. И други проблеми, овие општи висококвалитетни абажури за компјутер може да се решат.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept