Дома > Вести > Вести од индустријата

Карактеристика на фабриката за растенија - може да се сади широко

2023-12-08

Култури одгледувани преку растителни фабрикигенерално практикуваат одгледување без земја, така што нема проблем со опструкција на почвата; и се користи затворен производствен систем, со помали шанси за наезда од штетници и болести, без пестициди, без загадување и без загадување; Покрај тоа, фабриките за растенија може да постигнат Тридимензионално одгледување има висока искористеност на капацитетите и широк опсег на услови на локацијата. Теоретски, фабриките за растенија може да се постават во песочна земја, солено-алкално земјиште, отпад, градови, предградија и вселенски станици итн., и има широка применливост.

Фабриките имаат карактеристични карактеристики на висока интеграција, ефикасно производство, висока комерцијализација и високи инвестиции. Тие можат да постигнат годишно производство без да бидат ограничени со време, сезона или клима, и можат целосно да произведуваат според планот.


JE е фабрика специјализирана за производство на куќиште за светла за растење на компјутер LED, за повеќе информации, ве молиме погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Контакт по е-пошта: sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept