Дома > Вести > Вести од индустријата

Втората предност на компјутерската транспарентна цевка за пакување

2023-07-12

Втората предност наПроѕирна цевка за пакување за компјутер

1. Бидејќи проѕирната цевка за пакување на компјутерот е транспарентна, можете интуитивно да ги видите бојата и обликот на производот. Производот со светли бои лесно ќе го привлече вниманието на децата, а ако не ви се допаѓа, вратете се и отпакувајте го, ајде, ние го пакувавме во картонски кутии. Не можете да ја видите внатрешноста на овој вид на пакување, така што можете да се потпрете само на расклопување. Откако ќе го расклопите материјалот, ќе откриете дека не е она што ви се допаѓа, но го уништува и деликатното пакување на производот. Може да се продаде по втор пат. Сето тоа е тешко.

2. Употреба: Проѕирната цевка за пакување за компјутер може да се користи како пакување со магнетно јадро, електронска оригинална цевка за пакување, електронско пакување на производи, цевка за LED светилка, цевка за плови за риби, цевка за темјан, цевка за додатоци за играчки, цевка за козметички додатоци, медицинска цевка, декорација на осветлување Поддршка туби, цевки за инструменти за убавина, производи за домашни миленици (одбивач на птици, цевки за додатоци за хранење птици итн.), изолациски заштитни чаури, метални и пластични заштитни чаури, цевки за распрскувачи итн. во различни индустрии.

 

JE е фабрика специјализирана за производство на проѕирна цевка за пакување со компјутер, за повеќе куќишта за цевки, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept