Дома > Вести > Вести од индустријата

Кое е нивото на заштита на LED три-доказ куќиште

2023-06-09

LED три-доказ куќиштесе светлосни тела со водоотпорни, прашина и антикорозивни функции, а нивните заштитни перформанси се релативно добри. Заштитните перформанси на LED три-доказ куќиште генерално се означени со нивото на заштита, па кое е нивото на заштита на LED три-доказ заштита?

 

Разбирливо е дека водоотпорното и прашина оценка на LED три-доказ куќиште е IP65, односно, прашина степен 6 и водоотпорен степен 5; степенот за заштита од корозија WF2 може да гарантира дека обвивката никогаш нема да кородира или 'рѓа.

 

Сега на пазарот има многу видови на LED три-доказни куќишта, цените се нерамномерни, а квалитетот е многу лош. JEcompany е специјализирана за производство на LED три-доградба од 2017 година. Има различни големини и се погодни за многу различни проекти. Во исто време, нашата компанија може да обезбеди и OEM и ODM услуги, ако ви се случи да треба да купите куќиште со LED триопропустливо, слободно контактирајте со нас, можеме да ви дадеме задоволително решение.

 

За повеќе куќишта со триопропустливи LED, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/tri-proof-led-fixture

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept