Дома > Вести > Вести од компанијата

Ново пристигнување - целосно пластично T8 интегрирано куќиште

2023-05-23

Со цел да се задоволи побарувачката на пазарот, нашата компанија неодамна лансирашецелосно пластично T8 интегрирано куќиште, структура со две бои, порцеланско бело дно, полукружна површина што емитува светлина, транспарентна маска, млечно бела маска за површината што емитува светлина или приспособени бои според потребите за употреба.

Новодизајнираното куќиште на цевката Т8 со две бои е водоотпорно куќиште од цевка, кое не бара основа од цевка и може да се инсталира со токи, што е лесно за инсталирање и заштедува време и трошоци. Цевката на светилката може да достигне водоотпорно ниво IP65 и може да се користи нашироко во надворешно осветлување, подземни гаражи, фарми, перални за автомобили, апликации за осветлување за раст на растенијата и други места.

Куќиштето на цевката може да има вградено напојување, а просторот за напојување може да ги собере димензиите на ширината и висината на напојувањето: 22*13 MM, а има и многу опционални спецификации за напојување.

Новото интегрирано куќиште Т8 лансираше четири широчини на табла за клиентите да ги изберат одеднаш; Ширината на ПХБ-плочките се: 10 MM, 12 MM, 19 MM и светлечки двојни 10 MM плочи во форма на V; различните широчини на таблата им овозможуваат на клиентите да изберат повеќе избор според различни прилики на употреба.

Ова интегрирано куќиште Т8 е целосно лансирано, а клиентите се добредојдени да побараат примероци за тестирање.



JE е фабрика специјализирана за производство на куќишта за LED цевки, за повеќе куќишта за цевки, погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept