Дома > Вести > Вести од компанијата

Компанијата JE Lighting & JE LED профилот официјално започна со работа по CNY

2023-02-02

Почитувани нови и стари клиенти, Кинеската Нова Година заврши, а нашата компанија официјално започна со работа. Би сакал да им се заблагодарам на сите партнери за довербата и поддршката во 2022 година и се надевам дека во новата 2023 година ќе продолжиме да работиме заедно за вин-вин соработка!

    
Како професионална фабрика за истиснување на ЛЕД алуминиум и компјутер, служевме на индустријата многу години, инсистирајќи на користење на сосема нови суровини за производство, ориентиран кон квалитет, професионален и прецизен однос кон услугата, и сме високо препознаени и доверливи од многу клиенти. и пријателите.

Во новата година ќе продолжиме да им обезбедуваме на клиентите производи и услуги со висок квалитет и ќе развиеме некои нови производи според потребите на пазарот на LED осветлување за да придонесеме за развој на индустријата за ЛЕР. Со нетрпение очекуваме да одиме со вас до крај!



JE е фабрика специјализирана за производство на T8цевка куќишта, за повеќецевка куќишта, ве молиме погледнете на:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept