Дома > Вести > Вести од компанијата

Кинески новогодишен празник на JE Lighting

2022-12-23


Како што се приближува темпото на новата година, се чини дека се слуша како ѕвоне во 2023 година.

Ви благодариме на сите клиенти и пријатели за поддршката низ годините. Напредокот и развојот на JE Company не може да се одвои од вашата доверба и разбирање. Сите клиенти и пријатели беа сведоци на растот на JE Company. Како што се приближува новата година, сите вработени во JE испраќаат најискрени желби до сите клиенти и пријатели. Искрено ви благодариме и се надеваме дека сите ќе имаме бериќетна и среќна 2023 година.

Во новата година, се надевам дека ќе продолжам да ја добивам вашата поддршка, дозволете ни да работиме заедно, да се развиваме заедно и да создаваме брилијантност заедно.

 

Пријателско потсетување, нашиот кинески новогодишен празник е од 7-ми јануари до 30-ти јануари. За време на празникот нема да можеме да испорачаме стока. Доколку е потребно, ве молиме подгответе инвентар однапред. Извинете за предизвиканата непријатност!

 

JE е фабрика специјализирана за производство наполикарбонатна цевка, повеќедетали, ве молиме погледнете на:

www.jeledprofile.com

Или ве молиме контактирајте со:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept