Дома > Вести > Вести од индустријата

Кои се големини на цевките за компјутер што може да ги произведе JE?

2022-11-08

Како професионален производител на компјутерски истиснување во Кина, JE има целосен асортиман на спецификации и модели на PCtube, со дијаметри кои се движат од ¦4,5MM--Φ400MM, а дебелината на ѕидот, должината и бојата на тркалезната цевка може да се прилагодат според на барањата на клиентите. Следниве се нашите редовни спецификации за дијаметар на PCtubeouter, доколку имате какви било потреби, ве молиме слободно консултирајте се.



JE е фабрика специјализирана за производство на цевки за компјутери во Кина, има стотици вработени, вклучувајќи повеќе од 20 персонал за истражување и развој, а дизајнот внимателно го следи развојот на индустријата. Нашите главни производи вклучуваат: LED алуминиумски профил за LED ленти, LED куќиште за цевки, LED три-доказ куќиште и цевка за компјутер, за повеќе детали, ве молиме погледнете на:

www.jeledprofile.com

Или испратете ни е-пошта:sales@jeledprofile.com

Тел/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

Skype: zongli860614


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept